Arkivi i Lëvizjes LGBTI+ në Kosovë

Shkolla verore 2019 “Reading Feminism for the 99%: Equity, Advocacy, Privilege”

25 Gusht, 2023

CEL në bashkëpunim me University Program for Gender Studies and Research mbajtën Shkollën Verore 2019 me temën “Reading feminism for the 99%: Equity, Advocacy, Privilege”.

Falendërojmë të gjithë ata që ishin pjesëmarrës dhe që kontribuan në realizimin e edicionit të V të shkollës verore.
Ky aktivitet është pjesë e projektit “Advancing the LGBTI communities Position in Society” dhe “Youth Artivists for Change”, i mbështetur nga Embassy of the Netherlands in Kosovo.