Arkivi i Lëvizjes LGBTI+ në Kosovë

Fototeka

Koleksioni “Fototeka” përbehet nga fotografi personale që dokumentojnë momente të veçanta të personave dhe aleatve queer, e që për komunitetet janë domethënëse edhe atëhere kur veçse duam t’i shikojmë. Shfletimi i këtyre albumeve, perveç tjerash, na sjell ndjesi nostalgjike dhe shumë kënaqësi për vlerat shpirtërore që bartin. Fotografitë janë të përshkruara nga personat që i kanë dhuruar.

Albumi i Qerkicës dhe Mustafës 1998 – 2010

Albumi i Piro Rexhepit 2001-2003