Arkivi i Lëvizjes LGBTI+ në Kosovë

Albumi i Qerkicës dhe Mustafës 1998 – 2010

"Në shtëpinë time të vjetër në Fushë Kosovë, në vitin 1998" - Qerkica

"Në shtëpinë time të vjetër në Fushë Kosovë, në vitin 1998" - Qerkica

"Në shtëpinë time në Fushë Kosovë, në vitin 2001" - Qerkica

"Në shtëpinë time në Fushë Kosovë kur e kam blerë laptopin tim të parë, në vitin 2008" - Qerkica

"Me Sabinën që është trangjinore, në shtëpi në Fushë Kosovë, për kanagjeq të Binës dhe Mirës, në vitin 2008" - Qerkica

"Me Sabinën [që është trangjinore] dhe me dy shoqe tjera, në shtëpi në Fushë Kosovë për kanagjeq të Binës dhe Mirës, në vitin 2008" - Qerkica

"Me Mustafën, në vitin 2010" - Qerkica

"Në pushime në Ulqin, në vitin 2010" - Qerkica

"Në pushime në Ulqin, në vitin 2010" - Qerkica