Arkivi i Lëvizjes LGBTI+ në Kosovë

Shtypi

Koleksioni “shtypi” përfshin gazeta, revista, zina dhe portale të ndryshme që kanë trajtuar dhe trajtojnë çështjet LGBTI+ në Kosovë. Ky koleksion ndahet në dy nën-koleksione, në “shtypin ditor” dhe në “revista dhe zine” të cilat përmbajnë: lajme, shqyrtime, analiza, intervista, rrëfime, e të tjera, që përmes tyre ofrohemi në një pamje të momentit të caktuar. Për plotësim të informacionit, ju rekomandojmë që të vizitoni edhe koleksionin me “materiale audiovizuale”.

Revista & Zine

Shtypi Ditor