Arkivi i Lëvizjes LGBTI+ në Kosovë

Panel diskutimi me aktivistët e shteteve të rajonit

25 Gusht, 2023

Është mbajtur një panel diskutimi me aktivistët e shteteve të rajonit: Shqipëria, Maqedonia, Sërbia, Bosnia, si dhe organizatori i paradave nga Amsterdami me temën ‘Situata e komunitetit LGBTI në vendet që ata përfaqësojnë, si dhe sfidat që ata përballen gjatë organizimit të paradave në vendet e tyre’ .Ky panel është pjesë e aktiviteteve të Javës së Krenarisë.

Ky panel dhe e gjithë Java e Krenarisë 2017 janë mbështetur nga: Civil Rights Defenders, Ambasada e Mbretërisë së Holandës, Bashkimi Europian dhe USAID-ATRC.