Arkivi i Lëvizjes LGBTI+ në Kosovë

Takim me z. Bill Clinton për të diskutuar mbi sfidat

12 Qershor, 2019

Ishte nder dhe kënaqësi të prezantojmë punën tonë dhe sfidat e personave LGBTI+ në takim me ish-presidentin e Shteteve te Bashkuara te Amerikes z. Bill Clinton i cili erdhi për vizitë ne Kosovë