Arkivi i Lëvizjes LGBTI+ në Kosovë

Prezantimi i raportit “Mbrojtja sociale dhe qasja në kujdesin shëndetësor për personat transgjinorë në Kosovë

#ERAC mbajti prezantim të raportit ” Mbrojtja sociale dhe qasja në kujdesin shëndetësor për personat transgjinorë në Kosovë” në UP – Fakultetin Filozofik.