Arkivi i Lëvizjes LGBTI+ në Kosovë

Panel diskutimi “Komunitetet LGBT- Si ishte?; Si është?; dhe Si do të jetë?”

Është mbajtur një panel diskutimi me temën “Komuniteti LGBT- Si ishte?; Si është?; dhe Si do të jetë?”. Në këtë panel morrën pjesë: Rina Braimi nga CEL, Agim Margilaj nga CSGD, dhe Liridon Veliu nga QESh. Ky ishte njëri prej disa aktiviteteve që CEL, dhe organizatat e tjera e mbajtën për javën e të drejtave të njeriut.

Ky aktivitet është pjesë e projektit Engagement for Equity, i financuar nga ATRC/USAID.