Arkivi i Lëvizjes LGBTI+ në Kosovë

Performanca “A je qikë a djalë!?”

Me performancën “A je çikë, a djalë?!”, përmes muzikës, tregimeve dhe lëvizjeve skenike së bashku përjetuam dashurinë, intrigën, urrejtjen dhe dhimbjet e përjetuara të komunitetit LGBTI+ nga të tjerët që mendojnë se të jesh ndryshe është gabim.