Arkivi i Lëvizjes LGBTI+ në Kosovë

Natë filmi: “Holy Mess”

Filmi “Holy Mess” tregon storjen e një çifti homoseksual dhe raportet me familjet e tyre homofobe të cilët takohen për herë të parë gjatë festës së Krishtlindjes. Hapjen e eventit e bëri Ambasadorja e Suedisë në Kosovë, znj. Karin Hernmarck Ahliny.

Nata e filmit dhe diskutimit u organizua nga Ambasada Suedeze.