Arkivi i Lëvizjes LGBTI+ në Kosovë

Nata e Cikave

20 tetor 2023

Këtë herë Girl’s Night erdhi në një formë feste me temë disko, në të cilën morën pjesë rreth 100 persona për të kaluar kohë së bashku. Ky event u shoqërua me muzikë dhe një performancë drag.