Arkivi i Lëvizjes LGBTI+ në Kosovë

Let’s Talk Queerness

27 shtator 2023

Let’s Talk Queerness është formati më i ri i bisedave që organizohet nga CEL Kosova në bashkpunim me Project Space, e cila synon të krijojë një hapësirë për dialog dhe diskutim të hapur për cështjet e komuniteteve LGBTQ+ Në edicionin e parë të Let’s Talk Queerness do të hulumtojmë mënyrat më të përshtatshme për të trajtuar me respekt personat jobinarë.