Arkivi i Lëvizjes LGBTI+ në Kosovë

Festimi i10 vjetorit të CEL Kosovës

Momente nga festimi i një dekade dashurie, force dhe pune 🎉 Një rrugëtim i qëndrueshmërisë dhe përqafimit të vetvetes sonë të vërtetë.

Më 15 dhjetor 2023 në ambientet e Bubble Pub, bashkë me aktivistët, partnerët dhe aleatët tanë, reflektuam mbi sfidat dhe sukseset që kemi përcjellur gjatë këtyre 10 vjetëve të punës sonë.