Arkivi i Lëvizjes LGBTI+ në Kosovë

Përmbledhje e një dekade të CEL Kosovës

Mirënjohja mbush zemrat tona përderisa reflektojmë për një dekadë mbështetjeje dhe avokimi të palëkundur. 

Faleminderit të gjithëve që kanë qenë pjesë e rrugëtimit tonë në Qendrën për Barazi dhe Liri për Personat LGBTI – CEL KOSOVA. Përkushtimi dhe solidariteti juaj kanë ushqyer misionin tonë për të mbrojtur barazinë dhe lirinë dhe për të avansuar pozitën e personave queer në Kosovë. Po festojmë për 10 viteve që lam pas dhe për shumë të tjera përpara, ndërsa do të vazhdojmë të qëndrojmë së bashku për të drejtat dhe dinjitetin e komuniteteve LGBTI+.