Arkivi i Lëvizjes LGBTI+ në Kosovë

Dita ndërkombëtare kundër homofobisë dhe transfobisë (IDAHOT 2019)

Sikur vitet e kaluara, edhe sivjet e shënuam Ditën Ndërkombëtare Kundër Homofobisë dhe Transfobisë me 17 Maj, ku u mbajtë Konferenca me moton “Të drejtat e barabarta dhe kushtetuese të personave LGBTI”

Në këtë Konferencë është diskutuar rreth Partneritetit mes personave të seksit të njejtë dhe Diversitetin në mes të komuniteteve.

Si çdo vit, edhe kësaj rradhe u ndezën dritat me ngjyrat e flamurit LGBTQ+ në ndërtesën e Qeverisë.