Arkivi i Lëvizjes LGBTI+ në Kosovë

Hapja e Javës së Krenarisë 2019 – Për kon t’rreh zemra

Pritja në ndërtesën e qeverisë  shënoi  zyrtarisht hapjen e Javës së Krenarisë. Në këtë event morën pjesë akter kyç të institucioneve dhe pjesëmarrës nga shoqëria civile.