Arkivi i Lëvizjes LGBTI+ në Kosovë

Dita ndërkombëtare kundër homofobisë dhe transfobisë (IDAHOT 2017)

Organizatat për të drejtat e komuniteteve LGBTI në Kosove, CSGD, Cel Kosovo dhe QESh kanë mbajtur konferencë për media për ta shënuar ditën ndërkombëtare kundër homofobisë dhe transfobisë.