Arkivi i Lëvizjes LGBTI+ në Kosovë

Dita e Drag

19 Janar, 2024

16 korrik 2023

Artforma Drag në Kosovë ka frymëzuar individë të panumërt, duke sfiduar paragjykimet dhe duke ripërcaktuar kufijtë e vetë-shprehjes. Ne shprehim mirënjohjen tonë më të thellë për përformuesit e artformes Drag në Prishtinë dhe më gjerë, për angazhimin e tyre të palëkundur për të përhapur të bukurën e komuniteteve LGBTQ+ dhe duke treguar që dashuria dhe kreativiteti nuk njeh kufij. Në fjalët e Emcee Junior Labeija: “OPULENCE! They OWN everything!”