Arkivi i Lëvizjes LGBTI+ në Kosovë

Trajnim për Prokurorët e Kosovës

25 Gusht, 2023

CEL ka organizuar një trajnim për Prokurorinë e Kosovës dhe bashkëpunëtorët e saj,  të komunave të ndryshme. Trajnimi ka pasur për qëllim ngritjen e vetedijes të pjesëtarëve të Prokurorisë dhe bashkëpunëtorëve të saj lidhur me të drejtat e komunitetit LGBTI në Kosovë ku ligjërues në këtë trajnim ishte Alban Krasniqi.

Ky aktivitet është pjesë e projektit “Access To Justice for LGBTI persons in the Western Balkans”, i mbështetur nga Ministria e Punëve të Jashtme e Norvegjisë dhe menaxhuar nga Norwegian Helsinki Committee.