Arkivi i Lëvizjes LGBTI+ në Kosovë

Shkolla vjetore 2016

7 Maj, 2024

Shkolla Verore “Gjinia dhe Seksualiteti” 2016

Filloi shkolla verore “Gjinia & Seksualiteti” në bashkëpunim me Programin e Universitetit për Studime dhe Kërkime Gjinore. Shkolla verore vjen në kuadër të projektit tonë me #civilrightsdefenders dhe #ASTRAEA Lesb...
Shiko Eventin Arrow Icon