Arkivi i Lëvizjes LGBTI+ në Kosovë

Shkolla Verore “Gjinia dhe Seksualiteti” 2016

8 Nëntor, 2023

Filloi shkolla verore “Gjinia & Seksualiteti” në bashkëpunim me Programin e Universitetit për Studime dhe Kërkime Gjinore. Shkolla verore vjen në kuadër të projektit tonë me #civilrightsdefenders dhe #ASTRAEA Lesbian Foundation for Justice. Kjo është hera e dytë që po mbahet shkolla verore.