Arkivi i Lëvizjes LGBTI+ në Kosovë

Stand-Up Comedy

U mbajt një sesion stand-up i cili shërbeu si një mbledhi për personat queer dhe aleatët. Kontribuese të dukshme në këtë ngjarje ishin mbretëreshat drag – Queen Maggy, Sulltanesha Turkan dhe Miss Fenix – që me satirën e tyre trajtuan tema të ndryshme queer të përcjellura me të qeshura. Nuk munguan as performancat e mrekullueshme, që energjizuan natën.

Ky aktivitet u mbështet nga @swedeninkosovo