Hapja e ekspozitës “Behind Closet Doors”

U bë hapja e ekspozitës “Behind Closet Doors” në Galerinë e Arteve në qytetin e Ferizajit, me moton “Krejt për dashni”.

Kjo ekspozitë u realizua nga Erbëlina Vata dhe shoqëria e saj, e cila ishte përfituese e një nga mini-granteve në kuadër të projektit Youth Artivists for Change, përkrahur nga Ministria e Punëve të Jashtme të Holandës, menaxhuar nga Stichting art. 1 dhe implementuar nga CEL Kosova, Youth Initiative for Human Rights – Kosovo (YIHR KS) dhe PriFest – Prishtina International Film Festival.