Arkivi i Lëvizjes LGBTI+ në Kosovë

Video përmbledhëse e Shkollës Vjetore të Studimeve Krahasuese në Gjini dhe Seksualitet

7 Maj, 2024

Video përmbledhëse e Shkollës Vjetore të Studimeve Krahasuese në Gjini dhe Seksualitet, edicioni i nëntë. Diskutime të shumta, shkëmbime eksperiencash, emocione dhe kujtime të mira që do të na shoqërojnë gjatë, janë disa nga fjalët që e përshkruajnë këtë edicion.
Me padurim po e presim edicionin e dhjetë të shkollës vjetore, vitin e ardhshëm.
Deri atëherë shihemi në aktivitetet e radhës.

https://www.facebook.com/reel/349175867624399
Ky program mbështetet nga Embassy of Sweden in Prishtina