Arkivi i Lëvizjes LGBTI+ në Kosovë

Të dalit hapur

7 Maj, 2024

Jini krenarë për atë që jeni!
Të jesh autentik me të tjerët nuk është gjithmonë e lehtë por nuk është gjithashtu diçka që bëhet brenda ditës, por kur është e mundur mund të jetë një çelës i fuqishëm për të thyer barrierat me të cilat përballen individët e komuniteteve LGBTI+.

Orientimi seksual dhe identiteti gjinor nuk duhet të jenë kurrë pengesa që ne të jetojmë jetën tonë të plotë.

Andaj, në këtë ditë të dalurit hapur ‘Coming out day’, jeni krenarë dhe mirënjohjes për veteveten por edhe individët të cilët i’u kanë ndihmuar që udhëtimin e vetëpranimit apo të dalurit hapur ta gëzoni dhe dhe të jetë motivim për personat e tjerë që janë ende në proces të vetëpranimit apo daljes hapur.

https://fb.watch/rVUsFogAdR