Arkivi i Lëvizjes LGBTI+ në Kosovë

Shkolla Verore “Gjinia dhe Seksualiteti” 2020

8 Nëntor, 2023

Më datën 1 deri më 8 qërshor është mbajtur edicioni i 6-të i Shkollës Verore në mënyrë virutale për shkak të situates së krijuar për shkak të COVID-19.

Këtu mund të gjeni një video përmbledhje të përvojës së studenteve, programin e shkollës verore të vitit 2020 dhe projektet që janë zhvilluar gjatë këtij edicioni lidhur me temat të cilat janë shqyrtuar gjatë programit të këtij viti.

Shkolla verore është facilituar nga Prof. Nita Luci dhe Prof. Linda Gusia në Universitetin e Prishtinës me studente të sociologjisë dhe antropologjisë.