Arkivi i Lëvizjes LGBTI+ në Kosovë

Shkolla Verore “Gjinia dhe Seksualiteti” 2019

8 Nëntor, 2023

Hapja e Shkollës Verore 2019 Për herë te 5-të CEL në bashkpunim me University Program for Gender Studies and Research organizon shkollën verore me temën “Reading feminism for the 99%: Equity, Advocacy, Privilege” Ky aktivitet është pjesë e projektit “Advancing the LGBTI communities Position in Society” dhe “Youth Artivists for Change”, i mbështetur nga Embassy of the Netherlands in Kosovo dhe Ministry of Foreign Affairs of the Netherlands.