Arkivi i Lëvizjes LGBTI+ në Kosovë

Eventi “LET’S PRIDE”

5 qershor 19:00 - 23:00
Grand Boutique Hotel, Pejton

Eventi “Let’s Pride” do t’i bashkojë personat LGBTIQ+, e të gjithë aleatët në një hapësirë të ngrohtë dhe të rehatshme për të nisur Javën e Krenarisë së bashku dhe duke festuar diversitetin e personave LGBTIQ+ me muzikë, dashuri dhe solidaritet!

Fjalë rasti:

  • Sulltanesha Turkan, performuese drag 

Muzika: DJ Gent

*Eventi do të jetë i mbyllur për media.