Arkivi i Lëvizjes LGBTI+ në Kosovë

Përmirësimi i gjendjes së komuniteteve LGBTI në Kosovë!

21 Tetor, 2016

Të dashur miq,

Ambasada Holandeze në Kosovë shprehë kënaqësinë të njoftojë që sot u nënshkrua kontrata e re,- projekti Matra “Përmirësimi i gjendjes së komuniteteve LGBTI në Kosovë!”

Projekti fillon në nëntor 2016 dhe do të zgjasë përafërsisht dy vite.

Të pranishëm gjatë nënshkrimit të kontratës ishin: Cel Kosovo, Radio Urban Fm, Kosovo Youth Council dhe Kosovo Health Foundation.

Shpresojmë në bashkëpunim të frytshëm në këtë projekt të rëndësishëm.