Arkivi i Lëvizjes LGBTI+ në Kosovë

Shfaqje teatrale “Unë Jam Vetë Grua”

Shfaqja “Unë jam vetë grua”, na sjellë historinë e jetës tejet të vështirë të një personi transgjinor gjerman – Charlotte von Mahlsdorf, e cila i ka mbijetuar regjimit Nazist dhe atij Stasi. Në shfaqjen me regji të Kushtrim Koliqit, Adrian Morina, si aktori i vetëm në skenë, luan më shumë se 30 personazhe.