Arkivi i Lëvizjes LGBTI+ në Kosovë

Eventi “Let’s Pride”

Eventi “Let’s Pride” ka bashkuar personat LGBTIQ+, mbështetësit dhe palët e ndryshme të interesit në një mjedis të ngrohtë dhe të rehatshëm për ta festuar diversitetin. Eventi është shoqëruar me ekspozitë, muzikë dhe publikimin e “Kush te tut a?” nga artistët Petrit Halilaj dhe Alvaro Urbano.

Gjithashtu të pranishëm ishin:

– Atifete Jahjaga – Ish Presidente e Kosovës

– Vlora Citaku – Ish Ambasadorja e Kosovës në SHBA

– Jacob Webber – Zv. Ambasador I Mbretërisë së Bashkuar