Arkivi i Lëvizjes LGBTI+ në Kosovë

Diskutim: Trans gratë janë gra

Diskutimi “Trans gratë janë gra” kishte për qëllim ngritjen e vetëdijes, promovimin e përpjekjeve avokuese dhe shkëmbimin e njohurive mbi situatën e trans grave në Kosovë. Paneliste diskutimit ishin Barbie, Viki dhe Qerkica, të treja aktiviste trans gra dhe Agon Rexhepi, aktivist në cilësinë e moderatorit.