Arkivi i Lëvizjes LGBTI+ në Kosovë

Diskutim: Rëndësia e Shëndetit Mendor tek personat e Komuniteteve LGBTQI+

18 maj 2023

Në kuadër të Javës së Terapisë së Artit, CEL Kosova së bashku me CSGD mbajnë Diskutimin “Rëndësia e Shëndetit Mendor tek Personat e Komuniteteve LGBTQI+” në amfiteatrin e madh të Bibliotekës Kombëtare. Nën moderim të Suzanë Metbala, të ftuar në panel janë Fatlinda Nitaj – Psikologe, Rita Selimi – Asistente në Departamentin e Punës Sociale në Universitetin e Prishtinës dhe Tringë Lajqi – Psikologe.