Arkivi i Lëvizjes LGBTI+ në Kosovë

Pride Parade 2020

Edhe pse në kushte më të vështira dhe me sfida më të mëdha, u shënua Parada e Krenarisë nën slloganin PO, DU për të kerkuar të drejta dhe mundësi të barabarta.

Këtë vit gjetëm një mënyrë për të qenë të dukshëm dhe për të adresuar kërkesat tona për të gjithë personat LGBTI+ në Kosovë.

Falenderojmë personat LGBTI+ që ishin pjesë e kësaj parade në mënyre fizike dhe virtuale, dhe që u treguan kaq të fortë gjatë gjithë këtij viti të mbushur me vështirësi.

Falenderojmë Policinë E Kosovës që edhe këtë vit pa hezituar ishin në shërbimin tonë duke na ofruar siguri.

Gjithashtu, falenderojmë edhe partnerët, komunën e Prishtinës, Ambasadat, Institucionet dhe donatorët për përkrahjen e vazhdueshme dhe punën e palodhshme.

Happy Pride Parade to all LGBTI + people and our supporters. Hopefully next year we will all celebrate together in better conditions and with greater involvement.

#Ido #PoDu #Hoću