Arkivi i Lëvizjes LGBTI+ në Kosovë

Shkolla vjetore 2015

7 Maj, 2024

Ceremonia përmbyllëse e edicionit të parë të Shkollës Verore 2015

Ceremonia e çertifikimit të Edicionit të parë të Shkollës Verore për Gjini dhe Seksualitet, organizuar nga CEL dhe Programi i Universitetit për Studime dhe Hulumtime Gjinore. Ky event është mbështetur nga Civil Rights...
Shiko Eventin Arrow Icon