Parada e Krenarisë 2022

EDHE N’SHTET, EDHE N’FAMILJE

Parada e Krenarisë 2021

BASHKË DHE KRENARË!

Parada e Krenarisë

Për kon t’rreh zemra

Parada e Krenarisë

Në emër të lirisë

Parada e Krenarisë

Në emër të dashurisë