Panel diskutimi me temën “Komuniteti LGBT- si ishte; si është; dhe si do të jetë”

Është mbajtur një panel diskutimi me temën “Komuniteti LGBT- si ishte; si është; dhe si do të jetë”. Në këtë panel morrën pjesë: Rina Braimi nga CEL, Agim Margilaj nga CSGD, dhe Liridon Veliu nga QESh. Ky ishte njëri prej disa aktiviteteve që CEL, dhe organizatat e tjera e mbajtën për javën e të drejtave të njeriut.

Ky aktivitet është pjesë e projektit Engagement for Equity, i financuar nga ATRC/USAID.