Upcoming activities

No activities for this period

Past activities

Qendra drop-in

 • Apr
 • 04

Ndihmë psikologjike

 • Apr
 • 03

Hulumtimi

 • Mar
 • 10

Emisionet e radios

 • Feb
 • 02

Ndihmë psikologjike

 • Nov
 • 02

Sesione Leximi

 • Jun
 • 20

Punëtoritë/Trajnime...

 • Jun
 • 15

Mbrëmje filmi

 • May
 • 12

Eventet e artit dhe k...

 • May
 • 05

Mbrëmje filmi

 • Apr
 • 27

Mbrëmje filmi

 • Apr
 • 14

Sesione Leximi

 • Apr
 • 07

Sesione Leximi

 • Mar
 • 30

Punetorite/Trajnimet

 • Mar
 • 22

Punëtoritë/Trajnime...

 • Mar
 • 15

Punëtoritë/Trajnime...

 • Mar
 • 01

Punëtoritë/Trajnime...

 • Feb
 • 21

Takimet

 • Feb
 • 18

Punetorite/Trajnimet

 • Feb
 • 10

Eventet e artit dhe k...

 • Feb
 • 09

Takimet

 • Feb
 • 07

Eventet e artit dhe k...

 • Feb
 • 04

Mbrëmje filmi

 • Dec
 • 18

Sesione Leximi

 • Dec
 • 15

Eventet e artit dhe k...

 • Dec
 • 09

Eventet e artit dhe k...

 • Nov
 • 24

Mbrëmje filmi

 • Nov
 • 20

Punetorite/Trajnimet

 • Nov
 • 19

Sesione Leximi

 • Nov
 • 17

Sesione Leximi

 • Nov
 • 11

Mbrëmje filmi

 • Nov
 • 05

Mbrëmje filmi

 • Oct
 • 30

Sesione Leximi

 • Oct
 • 26

Mbrëmje filmi

 • Oct
 • 16

Mbrëmje filmi

 • Oct
 • 09

Sesione Leximi

 • Oct
 • 07

Mbrëmje filmi

 • Oct
 • 02

Sesione Leximi

 • Sep
 • 15

Mbrëmje filmi

 • Sep
 • 09

Mbrëmje filmi

 • Jun
 • 18

Eventet e artit dhe k...

 • Jun
 • 12

Mbrëmje filmi

 • May
 • 28

Mbrëmje filmi

 • May
 • 07

Sesione Leximi

 • May
 • 05

Mbrëmje filmi

 • Apr
 • 30

Sesione Leximi

 • Apr
 • 28

Diskutimet grupore

 • Apr
 • 23

Mbrëmje filmi

 • Apr
 • 10

Sesione Leximi

 • Apr
 • 07

Mbrëmje filmi

 • Mar
 • 12

Mbrëmje filmi

 • Feb
 • 11

Diskutimet grupore

 • Jan
 • 29

Mbrëmje filmi

 • Jan
 • 23

Eventet e artit dhe k...

 • Jan
 • 21

Mbrëmje filmi

 • Dec
 • 18

Diskutimet grupore

 • Dec
 • 16

Mbrëmje filmi

 • Nov
 • 27

Eventet e artit dhe k...

 • Nov
 • 26

Mbrëmje filmi

 • Nov
 • 21

Mbrëmje filmi

 • Nov
 • 19

Diskutimet grupore

 • Nov
 • 18

Fushatat ndërgjegjë...

 • Nov
 • 14

Mbrëmje filmi

 • Sep
 • 16

Nata e lesbikeve/bise...

 • Sep
 • 14

Diskutimet grupore

 • Aug
 • 12