CEL Kosovo | Ballina
Lajme

CEL në mbrojtje të personave LGBT

Mollë e ndaluar

Të jesh një i ri, homoseksual dhe të flasësh për lidhjet e tua me një mashkull në Kosovë, ironikisht ngjason me të themi ''robërit e mbretit të cilët flasin për dashurinë që kanë ndaj bijës së tij’’.

Read full story
Our Supporters

We are thankful towards
our supporters.